Ons Onderscheiden van Vele Vissen in het Water is Niet Erg.

Dat wij er allemaal niet het zelfde uitzien daar moeten wij alleen maar blij om zijn, want als iedereen dezelfde uiterlijkheden zouden hebben geeft dat ook moeilijkheden.
Het allerbelangrijkste is dat wij onszelf goed voelen met ons uiterlijk en wat anderen daarvan vinden is iets waar wij eigenlijk niet zo veel aandacht aan moeten besteden.
Het is gewoon erg moeilijk in het leven om iedereen te kunnen voorzien aan hun wensen en te verlossen van hun oordelen.
Hoe dat wij onze uitwendige aanblik aan anderen willen tonen is aan onszelf en daar moeten wij mee leven als er een spiegel aanwezig is kijken wij daar met trots in.
We zien dan een trotse persoon en of onze haar kleur nu rood, geel of paars is dat heeft niets met ons innerlijke karakter te maken, het uiterlijk is maar een klein onderdeel van een persoon, iedereen droomt er over om een persoonlijkheidscultus te zijn en wil verschillend zijn.
Als iemand graag zijn aangezicht veranderd om zich daarbij beter te voelen dan moeten wij dat gewoon accepteren en niet discrimineren maar houd de harmonie en blijf elkaar lief hebben.
Ondanks de verschillen in uiterlijkheden van andere enkelingen door de geboorte of verandering door hunzelf maakt hun geen slechte individu.
We moeten elkaar leren verdragen en aanvaarden als wij bereid zijn om in vrede samen te leven op deze aarde die van iedere bevolkingsgroep is, lief zijn is beter voor ons allemaal.
Keuzes moeten we maken hoe wij met onze medemens willen omgaan waarbij een ieder zich goed kan voelen en dat is door elkaar te helpen in een vreedzaam samenzijn.
Het verleden is er om te laten rusten en we leven in het hier en nu, deze dag kunnen wij tezamen daar verandering in brengen door niet naar uiterlijkheden te kijken of te beoordelen.
Ons onderscheiden van de vele vissen in het water is niet erg, maar vergeet niet dat al deze vissen water nodig hebben om te overleven, dus maak er geen troebel water van en denk aan vrede.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s