De meest Waardevolle Dingen zijn Gratis maar worden Slecht Onderhouden.

Veel dingen in ons leven hebben zoveel waarde dat ze onbetaalbaar zijn en wij krijgen het gratis, want er is geen valuta in de wereld waar wij dat mee zouden kunnen betalen.
De natuur, liefde, gezondheid, familiebanden, vriendschappen, relaties, ervaringen enzovoort allemaal gratis, alleen het moet onderhouden worden voor een progressie en een langere duur.
Als de meesten mensen eens beter zouden nadenken en zich realiseren dat onze gezondheid het belangrijkste is in ons leven, zouden we daar ook beter mee omgaan.
Maar zolang als alles goed gaat beseffen we het niet en denken er te gemakkelijk over, maar op het moment dat we zelf iets hebben of er moeilijkheden ontstaan met ons lichaam komt het bewustzijn.
Sommigen weten dat iets slecht voor de gezondheidstoestand is maar absorberen het toch totdat er problemen beginnen en dan is het al te laat, vaak zijn ze er dan al verslaafd aan en kunnen ze er ook niet meer mee stoppen of tenminste word het zeer moeilijk om te doen.
Ons lichaamsgestel krijgen we bij onze geboorte en als we nu direct kerngezond geboren worden of al gebreken hebben we mogen dat nooit verwaarlozen en moeten er zuinig op zijn.
Liefde geven is makkelijk daar hebben wijzelf de zeggenschap over en aan wie wij dat willen geven maar liefde ontvangen is anders dus als wij zo gelukkig zijn om dat te krijgen wees er dan zuinig op en probeer zoveel mogelijk terug te geven.
Koester familie, vriendschap, relaties etcetera en houd ze tot stand ze kunnen belangrijker zijn dan financiële middelen in ons leven, maar dat zal het overige deel alleen beseffen als het zover is.
Alles wat betrekking heeft tot ons doen en laten op aarde zijn waardevolle dingen en hebben aandacht en verzorging nodig en de belangrijkste zijn zelfs gratis.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s