We Kunnen niet Altijd Gaan zoals de Lucht die Waait met de Wind.

In het leven is het belangrijk om een eigen wil te hebben en niet altijd de trends of ideeën van andere mensen te volgen.
Het zal eenvoudiger zijn om anderen te volgen zonder dat er iets in onze gedachten op hoeft te komen of daar zelf bij na te hoeven denken geeft wel een gemakzuchtig gevoel.
Maar het inzicht van een andere individu opvolgen geeft geen erkentenis voor onszelf, we doen maar wat ons voorgedaan of gezegd word en dat lijkt vaak makkelijk te zijn.
Het kan een hele belevenis zijn maar het zal geen vooruitzichten geven op zelfstandigheid, want we zijn de opvolgers van iets dat door anderen gezegd of bedacht is, maar misschien is het mogelijk dat we op verbeterende ideeën komen.
Desalniettemin is het dan toch nog iets van een ander en heeft het weinig toekomst perspectieven om het naar ons toe te kunnen eigenen als ontdekker.
Als uitvinder en pionier van iets nieuws wat anderen kan helpen en die dat daarna kunnen opvolgen geeft ons de zekerheid op toekomst mogelijkheden.
Zodat wijzelf iets bereikt hebben waar we de mensheid mee helpen en onszelf doordat anderen de mogelijkheid hebben om dit te gebruiken ter verbetering van hun leven.
Daarmee zijn wijzelf ook erg geholpen en trots dit geeft een bezigheid voor het dagelijkse leven wat bevordelijk is voor onze levenswijze en levensonderhoud.
Het is ook niet plezierig om een meeloper te zijn of altijd maar te doen wat anderen willen dit kan zelfs verveling voor onszelf of vervelend overkomen naar personen.
Een leven zonder ideeën en ingevingen voor het openbaren van suggesties om te gaan doen in ons alledaagse leven zonder regelmaat zal moeilijk voldoening geven.
Een voorstellingsvermogen met een zienswijze voor nieuwe impressies waarmee wij onszelf kunnen bezighouden op een vreugdevolle en vooruitkomende manier is erg invloedrijk voor ons.
Opletten en luisteren naar anderen is zeer belangrijk in het leven evenals een vriendschappelijke omgang met elkaar in overeenstemming en harmonie.
Maar constant gedachteloos zonder enige inspiratie van onszelf naar anderen blijven luisteren of hun gedachten opvolgen is een onverstandige beslissing.
Dan blijven we altijd maar met de wind meewaaien en weten op een gegeven moment niet waar we zullen eindigen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s