Haat zal Ons niet Voeden maar Laten Verhongeren

We hebben allemaal wel eens nare gevoelens over dingen die gebeuren het beste is om daar snel een oplossing voor te vinden of om het te vergeten.
Alle andere beslissingen kunnen onze gemoedsgesteldheid aantasten naar een negatieve spiraal, waar wij innerlijk nog meer narigheid en verdriet van zullen ondervinden.
Wanneer er haatgevoelens worden opgewekt word onze positieve stemming omgezet in een rancune met vijandige neigingen die onze gemoedstoestand zal verstoren.
En als iemand ons zover kan krijgen dat wij in de gelegenheid gebracht worden om hun te gaan verafschuwen en haten.
Dan is dit een teken dat er iets dergelijks gebeurd is waardoor zij geen plaats meer in ons hart waard zijn en wij moeten beseffen dat een soortgelijk iets in de toekomst weer zal gebeuren.
Dus is een relatie als deze beter om te verbreken en daar verder geen drukte meer om te maken en dit te accepteren met een glimlach en het te zien als een overwinning van het kwade en onterechte.
Deze soort mensen zijn meestal niet voor rede vatbaar of te vertrouwen en hebben deze levensstijl aangenomen, omdat ze voor een eerlijk en terechte persoonlijkheid niet geschikt zijn.
Zakelijk zijn ze niet intelligent genoeg om alles openlijk en rechtdoorzee te volgen of te organiseren, omdat zijn een kortzichtige gedachte hebben en alleen vandaag de dag telt.
Dat zij op de lange termijn meer kunnen verdienen door de constante vertrouwensrelaties die zij opbouwen en daardoor kunnen vermeerderen daar word niet over nagedacht.
De verstandige individu zal daar heel goed overpeinzen en weten wat belangrijk is om toekomstgericht te reageren en dit soort personen als relatie verwijderen om zijn leven te verbeteren.
Zal geen twee keer met dezelfde persoon een argument hebben over oneerlijkheid, want weet dat het weer zou kunnen voorkomen en ons kwaad kan maken.
Waardoor haat ons niet zal voeden maar juist laten verhongeren doordat wij in de positie met moeilijkheden terecht kunnen komen waardoor we mogelijk alles kwijt zouden raken.
Woorden van anderen zijn mooi maar een opgemaakt overeengekomen legaal contract met twee handtekeningen geeft meer zekerheden en waarschijnlijk geen haatgevoelens achteraf.

Delete Permanently

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s