We zullen de Piek van het Leven niet Bereiken als wij nog Steeds de Wrok van Gisteren met ons Meedragen

Vrij zijn en van de vrijheid genieten is iets waar een ieder waarschijnlijk geen nee tegen zal zeggen, nergens van afhankelijk zijn en kunnen doen wat wij willen.
Een leven voor ons hebben en ons eigen dat kunnen veroorloven waar wij zin in hebben om te doen of de kracht te bezitten om dat te organiseren.
Soevereiniteit in onze geest en over de mogelijkheden beschikken dat zou een geschenk uit de hemel zijn en iets waar de meesten onder ons naar streven om daarover te disponeren.
Een onveranderde weelde bezitten, en iedere verandering die we willen maken kunnen wij ons veroorloven, dat zou een privilege zijn waar we alleen maar over kunnen dromen.
Ongebondenheid in het leven is een prerogatief dat bijna al onze wensen zou kunnen vervullen zonder stress en geestvervoering.
Onze spontaniteit zou een impulsiviteit teweeg brengen waar een rein en onschuldig gedrag normaal zou zijn door onze positiviteit en geluk in ons bestaan op aarde.
Alleen andere aardbewoners zouden ons dan nog van slag kunnen brengen door kwaadaardige bedoelingen gericht naar ons toe.
Hierdoor zouden wij ons geërgerd en opgehitst kunnen voelen waardoor er misschien irritatie en prikkelingen ontstaan die boosheid, haat en aanstoot kunnen ontketenen.
Maar het beste is om die te negeren en dat soort contacten met negatieve kanten te verbannen uit ons leven, om zo onszelf te beschermen tegen negatieve energie verspillende trieste gedachten.
Vijandelijke of haatdragende gevoelens zouden ons alleen maar onrust bezorgen waar het leven helemaal niet op ingesteld is, we zijn hier op aarde om elkaar te dienen met integriteit, fatsoen en plezier.
Als wij de wrok van gisteren vandaag nog met ons meedragen in onze gedachten zullen wij nooit de piek van de ultieme rust kunnen ontdekken of voelen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s