We kunnen Tal van Ideeën in ons Hoofd hebben, Maar als we het Niet laten Gebeuren, dan is Elk Concept slechts een Hallucinatie

Terwijl we onze gedachtenloop niet meer controleren en in een diepe rust ontspannen genieten van deze vrijheid kan er plotseling iets goeds tevoorschijn komen in onze droomwereld.
Een ingeving met impressie en voorstelling wat er allemaal mogelijk zou zijn als wij dat voor elkaar zouden krijgen.
In ons gezichtsveld en denkbeeld lijkt het zeer eenvoudig, we hebben immers al een gewaarwording van het in onze gedachtenwereld en een voorstelling.
En in onze hersenen een veronderstelling hoe de uitwerking daarvan zich zal ontplooien wanneer het tot aan dat bijzondere punt komt.
Onze verbeelding is zo uitgebreid met een enorme reikwijdte die in onze convictie een belangrijke rol speelt over die substantie dat het een sprookje lijkt en een overvloedig goed gevoel geeft.
Het motief en grondgedachte waarover wij dromen in onze gedachten met de ingeving en reflectie voor een goede afloop maakt ons enthousiast voor de ten uitvoer ervan.
Echter dat is een kompleet andere droom, onze gedachten effectueren in de realiteit geeft andere prioriteiten en de nodige middelen die daarvoor nodig zijn dan het alleen maar in onze gedachten te bewaren.
Om deze stap te zetten is geloof in onszelf en dapperheid voor nodig iets waar velen in falen door onzekerheid of mogelijkheden om deze kans te kunnen benutten.
Als wij al in onze droomwereld deze inspiratie en eerste gedachteflits kunnen bewerkstelligen hebben we eigenlijk de talenten al om het te bewerkstelligen en uiteindelijk vervullen.
Laat het niet alleen maar een hallucinatie zijn, maar laat het gebeuren in realiteit als wij ideeën in ons hoofd hebben wat onze levensstandaard kan verbeteren.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s