Met de Kracht en Omgaan met Veerkracht, kunnen we Snel Herstellen in alle Chronische Problemen

Door hardnekkig en eigenwijs te zijn bereiken we niets in het leven het geeft alleen maar stress en hartverscheurende gevoelens die kunnen eindigen in paniek.
Soms weten we niet gelijk raad met iets en weten er niet diplomatisch mee om te gaan en laten onze emoties de overhand nemen waardoor het verkeerd gaat.
Emoties zijn susceptibel en als we die niet in bedwang kunnen houden zal onze tong misschien uitspraken doen die niet door de beugel kunnen of de tranen over onze wangen laten rollen van verdriet.
Het is een moeilijke opgave om dat in beheersing te houden, maar zo belangrijk voor onze lichamelijke ingesteldheid  en manier van doen.
De sereniteit raakt uit balans en onze gedachtegang is daar constant mee bezig of we nu gelijk of ongelijk hebben dat maakt niet uit het is verloren energie en geeft een beroerd gevoel.
Terwijl als we soepel zijn en bepaalde dingen door de vingers zien zonder onze trots erin te betrekken zal er een mogelijkheid kunnen bestaan om een vreedzame uitwerking te laten plaatsvinden die voor een ieder beter is.
Waarna alles in vrede verder kan gaan zonder al teveel kopzorgen en stres en het boek / discussie is dan snel gesloten zonder dat er nieuwe hoofdstukken bij komen die veel onnodige energie vergen van ons door de onprettige communicatie die daaruit voortvloeit.
Door meegaand en toegeeflijk te zijn voorkomen wij veel gemeenschappelijke misverstanden en communicatie problemen die kunnen uitvloeien in een ramp.
Door iedere situatie realistisch te bekijken en daar gelijk een inschatting van te maken kunnen we met Ons volle verstand reageren op de correcte en beste manier voor beiden en is ieder probleem snel opgelost of vergeten.
Om snel te kunnen herstellen bij chronische problemen moeten we de krachten verzamelen en er met veerkracht mee omgaan voor een goede en excellente afloop.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s