Probeer om een Low-Profile Persoon te Zijn, Maar doe de Dingen met een Grote Ambitie

Als we gezond zijn en het goed met ons gaat financieel zodat we de rekeningen kunnen betalen en extra dingen kunnen doen, hebben we niets te klagen en behoren tot het gelukkige gedeelte van de bevolking op deze planeet.
Dol gelukkig moeten we zijn als het zo goed met ons gaat dat wij de intelligentie hebben met de buitenkans om daarmee welvaart te verdienen.
Een inkomen hebben boven het gemiddelde van de mensheid is een gelukzaligheid waar wij zuinig en trots op moeten zijn met blijdschap.
Met een normale gedachte kan ons leven dan verder gaan met een vermeerdering van kansen doordat wij meer hebben om te besteden dan de gemiddelde burger.
Maar dat wil niet zeggen dat wij daardoor meer zijn dan hen, omdat wij meer geld bezitten we hebben alleen een meevaller gehad door deze toevalstreffer, misschien al vanaf de geboorte.
Meer geld wil niet zeggen dat er meer verstand is en bijkomende intelligentie wil niet aangeven dat er rijkdom is, want het kan allemaal zo betrekkelijk zijn als we met pech geconfronteerd worden.
Ben ambitieus in het leven en blijf met beiden benen op de grond staan, denk of wil niet meer zijn dan de buurman, leef ons eigen leven en niet voor anderen, want dan gaat het verkeerd.
Ons gedrag of activiteit uitgevoerd met bewuste terughoudendheid of bescheidenheid om zo niet de aandacht te trekken is een levenswijze die door velen gewaardeerd zal worden.
Iedereen in zijn waarde laten en met respect zowel vriendelijkheid benaderen en behandelen geeft een meerwaarde aan iedere persoon.
Respectvol omgaan met anderen geeft aan ons leven een vreedzaam bestaan, neerkijken op minder gelukkigen op deze aarde is een gedrag dat ongeoorloofd zou moeten zijn.
Wij zouden zelf ook op dezelfde wijze als hun geboren kunnen zijn en dan verdienen wij ook een respectabel leven dus geef dat dan ook aan anderen.
De ambitie in de mens geeft het grote voorbeeld, iedereen is uniek alleen wij zijn niet allemaal met dezelfde kansen geboren maar bij ons sterfbed hebben we allen het zelfde low-profile.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s