Alleen Degenen die ooit Gevallen zijn tot op de Bodem, kan de Kracht Ervaren om Terug te Komen met Grote Vastberadenheid

Optimisme is de grote kracht die wij hebben om iets nieuws te beginnen met in onze gedachten de welvaart voor de goede toekomst.
Onze ideeën hoe we het gaan doen en voortzetten geven ons het werkvermogen om met volle ambitie ervoor te gaan.
De denkwijze die we creëren is alleen maar positief doordat we vertrouwen en geloven in onszelf, daarom zullen we ergens mee starten zonder te twijfelen.
Alle voorbereidingen en moeite die we zullen moeten investeren om het te laten slagen, het financiële plaatje is alleen maar geld, maar onze lichamelijke inzet en gevoelens geven ons de spirit voor het streven naar welvaart.
Het uiterste hebben we gebruikt van ons lichaam en geestelijk zijn we door een dal gegaan om het allemaal zo goed mogelijk te doen en aan alle kleine details aandacht te besteden.
Getracht om de hele mikmak dynamiek alle aspecten te laten hebben waardoor er de gelegenheid word geboden dat een ieder tevreden zou kunnen of moeten zijn.
Ergens te laks over denken zou al een ramp kunnen veroorzaken in ons leven doordat iets klein kan uitgroeien tot een enorm probleem.
Verkeerde personen zonder verantwoordelijkheid en prestatievermogen zijn geen vooruitstrevende handelingen om deze nog langer in onze buurt te behouden op een betalende basis en reorganisatie zal dan nodig zijn om de orde weer te kunnen handhaven.
We kunnen zelf alle capaciteiten hebben om iets te laten slagen maar de afhankelijkheid van anderen maakt het soms zo ingewikkeld dat bij gebrek aan voldoende steun of de juiste personen alles verkeerd kan gaan.
Daardoor kunnen we tot aan de bodem in de put geraken en kan de kracht en vastberadenheid van onszelf met de lessen van de ervaringen ons helpen met de exacte organisatie om weer terug te komen op een niveau waar iedereen blij mee zal zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s