Nooit onze Eigen Innerlijke Schoonheid Tenietdoen door Anderen hun Gedachten te Volgen

Veel dingen die wij in ons leven doen zijn gebaseerd op vertrouwen in onszelf of anderen en van daaruit volgen wij instinctmatig wat het hart ingeeft.
We hebben een bepaalde levensstijl en gedragswijze met uitgesproken woorden waar wijzelf tevreden mee zijn en een goed gevoel bij hebben als wij ons zo gedragen.
Anderen mensen, vrienden of relaties hebben misschien een andere gedragslijn maar dat is hun levenspad en niet het onze, wij kunnen zelf kiezen hoe daarmee om te gaan door aanpassingen  of afscheid te nemen, iedereen is vrij in deze keuze.
Onze familie kunnen we niet zelf kiezen maar vrienden, relaties en kennissen daar hebben wijzelf de macht over om daarover te beslissen en wie wel en niet bij ons past.
Gevoelsmatig moet het gewoon klikken en belangrijk is om elkaar goed te begrijpen en bij onbegrip daar in harmonie over kunnen praten met een goede uitleg wederzijds.
Soms zijn we uiterst onder de indruk van iets en willen dat graag met anderen delen, maar niet met iedereen alleen met diegenen die we respecteren en vertrouwen.
Zo willen we onze gedachten delen en te weten komen hoe een ander daarover denkt, ons hart loopt erin ware van over en we zijn er zeer van onder de indruk en vertellen het.
Daarna kunnen we de denkwijze erover horen van een ander en gedachten uitwisselen waarna het ook kan gebeuren dat we op een andere mening worden gebracht door hun standpunt.
Dat kan verbetering brengen of verslechtering in ons denkbeeld en hopen dat het allemaal gemeend is in onze opwelling en gedachtes tezamen.
Maar als wij zelf in onze gedachten en levenswijze geloven moeten we het gewoon doorzetten en niet op de gedachtengang van anderen ingaan, want dat gaat ons geen blijdschap geven.
Nooit anderen hun gedachten volgen als wij geloven in onszelf en dan daardoor zo onze eigen innerlijke schoonheid tenietdoen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s