Stilte is het Geheime Wapen om niets te Ontketenen als We zijn Verward in een Oorlog van Woorden

Tegenwoordig is iedereen gehaast en wil alles snel, bijna niemand is geduldig en wil de dingen graag ontvangen sneller als dat de klok tikt.
Tijd is geld en met snelheid kan dat bespaart worden hoe meer we in een korter tijdframe kunnen doen of afmaken des te meer tijdsruimte we over hebben om iets anders te doen.
Maar als we alles te vlug willen doen kunnen er fouten worden gemaakt dat ontaard in stress en problemen die we dan weer moeten oplossen.
En het beste zal zijn als we elk probleem op het nippertje kunnen oplossen, maar altijd onthouden “Haastige spoed is zelden goed”
Ook als wij de dingen holderdebolder doen en vliegensvlug klaar willen zijn is er waarschijnlijk ook kans dat er kwaliteiten verlies ontstaat en dat geeft geen vooruitzicht in vertrouwen en toekomstgericht.
Als de bliksem en gejaagd iets ondernemen veroorzaakt overhaastige beslissingen die onrust verstoren met incorrecte handelingen waarmee een reputatie verloren kan gaan.
De functionaliteit en doelmatigheid moet goed overwogen worden als wij de voortvarendheid willen opvoeren, want dat geeft ons de langdurigheid in een connectie.
Bij regelmatigheid van dezelfde herhalingen zal de levendigheid opgevoerd kunnen worden door de aangeleerde regelmaat die we dan al bezitten.
Om dingen met snelheid en in een tempo efficiënt af te maken moeten we het juiste ritme vinden om het zelfde of betere niveau wat relaties gewend zijn te kunnen blijven handhaven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s