Creativiteit zijn de Beste Ingrediënten om Heerlijke Gerechten te Koken

Verbeeldingsvermogen geeft ons verbeeldingskracht en de kansen om vindingrijk te zijn naar nieuwe ideeën of andere ontwikkelingen om zo verbeteringen aan te brengen in waar wij mee bezig zijn.
Altijd geloven dat elke gedachte waar we over kunnen beschikken daarover kan gaan om resultaten te manifesteren in ons leven.
Wij hoeven niet altijd wijs te zijn om op nieuwe ideeën te komen, door creativiteit ontdekken we ze vanzelf, gewoon het oorspronkelijke door fantasie laten stimuleren en dat zal dan veranderen in onze eigen creatie.
Het zal natuurlijk niet iedere keer een succes zijn en soms teleurstellend maar dat geeft toch niets het brengt in ieder geval variatie in ons leven.
Zelfs zoveel afwisselingen en wijzigingen dat we soms op de grond liggen van het lachen of met tranen in ons ogen van blijdschap.
Met positive gedachten kunnen we alleen maar leren van onze ervaringen, zonder onze eigen inzet en artisticiteit worden we ook niet wijzer en dwalen we af naar een standaard leven.
Er kunnen nog zoveel goede mogelijkheden en toekomstige plannen zijn als we onze gedachten  en scheppingsvermogen niet samen laten werken zal er weinig veranderen.
Anders denken dan anderen geeft een toegevoegde waarde aan onze persoonlijkheid, eerlijk, beleefd en fatsoenlijk zijn tegenover de medemens met een extreme gedachten over bepaalde dingen geeft een verschil maar ook de terechte acceptatie.
De extreme kok gebruikt zijn eigen ingrediënten en creativiteit om zo hun gasten te vermaken en laten genieten van de heerlijke bereide gerechten.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s