Een Visievorming over Succes zal Alleen in onze Droom blijven als we Niet de eerste Stap maken Om het te Transformeren in Realiteit

Soms als wij iets zien wat onze aandacht en belangstelling heeft getrokken vragen we onszelf wel eens af.
Hoe is iemand daaraan gekomen of op het uitstekende idee om zoiets te kunnen fabriceren of ontdekken, bij zien lijkt het in onze gedachten uitmuntend.
Hetzelfde in bijvoorbeeld de auto industrie als er een nieuw model uitkomt denken we soms mooier en beter dan dit kunnen ze het toch niet maken, dat zal in ieder geval niet makkelijk zijn.
En warempel als we een jaar verder zijn is er al weer een verbeterde versie in productie die nog mooier is en meer functies heeft die ook nog eens makkelijker te bedienen zijn.
De techniek staat voor niets zo vlug als alles gaat, en bijna alles is begonnen met een droom in iemand zijn gedachte en die heeft uitgewerkt tot in essentie.
Er zijn genoeg personen die eerst niets hadden en zijn uitgegroeid tot miljonair door het idee in hun convictie waar ze wat mee gedaan hebben.
Het denkbeeld wat hun over iets hadden hebben ze uitgewerkt zodat investeerders daar interesses in hebben gekregen en de kans zagen om winsten te kunnen delen.
Een ieder van ons zou dat geweest kunnen zijn en heeft daar de kans voor om met een evengoed idee te komen en succesvol te maken door een goede begeleiding.
In onze consideratie hebben we een vermoeden en veronderstelling dat ons motief over iets bij een uitwerking bepaalde resultaten zal gaan opleveren dus daar moeten we niet alleen maar mee blijven rondlopen in onze gedachten.
Actie zal deze interpretatie tot feitelijkheden kunnen laten komen en laten zien of onze gedachten ook datgeen gaat realiseren wat wij in onze droom zien.
Geloof hebben in onze droom zal het gemakkelijker maken om te aanschouwen dat het niet alleen maar gedachten zijn maar ook de harde werkelijkheid kan worden waar we mee worden geconfronteerd.
Achtervolg de droom in onze gedachten inplaats van alleen maar een dagdromer te zijn.
Om het te transformeren naar de realiteit zullen we onze visievorming uit de droom moeten halen op de weg naar succes.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

http://gedichten.easybranches.com/een-visievorming-over-succes-zal-alleen-in-onze-droom-blijven-als-we-niet-de-eerste-stap-maken-om-het-te-transformeren-in-realiteit.html

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s