We kunnen Niets Verdienen voor elk Klein Offer dat we hebben Gemaakt, Maar dit Zal de Weg Vrijmaken voor ons Zinvolle Leven

De tijd staat niet stil en iedere seconde die voorbij gaat komt nooit meer terug en is verleden tijd.
Als we de vergane tijd goed besteed hebben met lachen van vreugde en vooruitgang voor de toekomst dan hoeven we niet te klagen.
Maar om de tijd die beperk is voor iedereen doordat we nooit weten wanneer onze laatste dag is en het dan niet nuttig te gebruiken lijkt een onverstandig iets.
Soms denken we de tijd nuttiger te kunnen besteden, maar offeren het op om iets nuttigs te doen voor de verbetering van de maatschappij.
We kunnen de tijd ook opofferen om ons tevreden en gelukkig te voelen, wat natuurlijk onbetaalbaar en belangrijk in het leven is.
De tijd combineren met iets waar wijzelf veel plezier aan beleven vanuit ons hart en daar ook nog ons levensonderhoud mee kunnen voorzien is een wens die iedereen graag in vervulling wil zien gaan.
Zinvolle dingen doen in ons leven is datgeen waar wij goede gevoelens bij hebben en of die nu nuttig zijn of onnuttig in de ogen en gedachten van andere mensen is overbodig voor ons.
Ons tijdsverloop invullen met bezigheden waar wij gelukkig van worden is waar het leven om gaat of het nu een opoffering is voor een ander of onszelf maakt niet uit.
Meestal met offers kunnen we financieel niets verdienen maar dat is niet altijd belangrijk in een mensen leven, een goed gevoel zal de weg vrijmaken voor een zinvoller leven met plezier en een glimlach.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-kunnen-niets-verdienen-voor-elk-klein-offer-dat-we-hebben-gemaakt-maar-dit-zal-de-weg-vrijmaken-voor-ons-zinvolle-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s