Iedereen Heeft zijn Eigen Potentieel om het Even op Welk Gebied, maar het is Afhankelijk van hoe Verstandig we het Gebruiken

The post “Iedereen Heeft zijn Eigen Potentieel om het Even op Welk Gebied, maar het is Afhankelijk van hoe Verstandig we het Gebruiken” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Iedereen Heeft zijn Eigen Potentieel om het Even op Welk Gebied, maar het is Afhankelijk van hoe Verstandig we het Gebruiken.

Iedereen Heeft zijn Eigen Potentieel om het Even op Welk Gebied, maar het is Afhankelijk van hoe Verstandig we het Gebruiken

 

Niemand kan alles weten of overal verstand van hebben dat is onmogelijk, maar op zeker heeft een ieder zijn eigen kwaliteiten op een bepaald gebied.
Het is zelfs zo dat sommigen nog niet eens weten wat hun beste superioriteit is en ze daar pas achterkomen terwijl ze ergens aan beginnen of in iets geïnteresseerd raken.
Daarna is het van betekenis om te kijken hoeveel capaciteiten we op dat gebied hebben om een invloedrijke en doorslaggevende beslissing te maken.
Met als uitkomst of wij wel genoeg geïnteresseerd zijn in deze materie en daarmee verder willen gaan in de nabije toekomst als onze broodwinning of hobby.
Dat zijn beslissingen die voor ieder individu anders zullen zijn, omdat iedereen andere prioriteiten heeft en zelf weet wat voor hen het verstandigste is.
Maar het zou zonde zijn om onze kansen te verspillen in het leven door onze ultieme competentie en deskundigheid niet te gebruiken en het zo verwaarlozen.
Ons hart en aanwezige gevoelens moeten natuurlijk ook aanwezig zijn om sereniteit en evenredigheid met onze gedachten te hebben om het concordantie uit te voeren.
Alleen maar iets doen omdat het financiële voordelen geeft doordat we daar goed in zijn maar met slechte hartgevoelens zal op de lange duur geen gemoedsrust geven zodat we dat dan ook niet eeuwig zullen volhouden.
De moeilijkheid is dat als we weten ergens goed in te zijn maar er niet al teveel belangstelling in hebben en onze evenwichtigheid daarmee instemt dat het goed is als wij een manier of mogelijkheid vinden dat het in positieve zin veranderd zou het beste zijn.
Zodat we onze potentiële capaciteiten goed en verstandig kunnen gebruiken voor een beter toekomstperspectief en niet meer afhankelijk zijn van iets waar wij mindere kwaliteiten in bezitten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-heeft-zijn-eigen-potentieel-om-het-even-op-welk-gebied-maar-het-is-afhankelijk-van-hoe-verstandig-we-het-gebruiken.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s