Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

The post “Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen.

http://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.b68aed79dd9ad79554bcd8c9141c94c8.en.html#_=1422489373982&count=horizontal&dnt=true&id=twitter-widget-0&lang=en&original_referer=http%3A%2F%2Fgedichten.easybranches.com%2Fhet-leven-kan-een-oneidige-lus-zijn-van-ervaringen-verkennen.html&related=AddToAny%2Cmicropat&size=m&text=Het%20Leven%20kan%20een%20Oneidige%20Lus%20zijn%20van%20Ervaringen%20Verkennen&url=http%3A%2F%2Fgedichten.easybranches.com%2Fhet-leven-kan-een-oneidige-lus-zijn-van-ervaringen-verkennen.html

Blogger PostPinterestTumblrLinkedInShare

Het Leven kan een Oneidige Lus zijn van Ervaringen Verkennen

 

We blijven zoeken en constant het herhalen op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen die ons plezier of verbeteringen geven.
Dat blijft ons stimuleren waardoor het meer waarde geeft aan ons leven door verschillende andere en nieuwe ontdekkingen.
Een eentonig bestaan zullen we dan niet hebben maar een gevarieerd leven waar iedere keer iets nieuws in voorkomt door de gloednieuwe ondervindingen.
Iedere belevenis en gewaarwording kan ons interessante lessen geven waardoor wij weer iets nieuws bijleren en ons eigen dan verder ontwikkelen.
Ondervindingen en ontdekkingen zullen we moedwillig en zonder het te willen constant ervaren met problemen om die weer op te lossen en vreugdevolle momenten om nooit meer te vergeten.
Er word vaak gezegd dat het leven één grote les is en die ervaring kunnen we bijna allemaal delen en het er mee eens zijn, want we zien of leren nog steeds bijna dagelijks iets.
Soms worden we er zelfs moe van door de zelfde herhalingen en dat is overbodig als wij de positieve kant ervan willen inzien die ons helpt verder te ontwikkelen voor vervolmaking.
Optimistisch blijven en er de voordelen van ontdekken is voornaam om de stellende trap op te klimmen waarmee we iedere keer een trede hoger kunnen komen.
Dat is belangrijk om altijd bereidwillig te zijn om nieuwe ervaringen te ontdekken waardoor het leven een oneindige lus lijkt maar in feiten het de vergroting is van onze intelligentie cirkel.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-kan-een-oneidige-lus-zijn-van-ervaringen-verkennen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s