Een Volledige Blindheid is zelfs als wij Kijkvermogen hebben, maar onze Visie is Volledig Verloren

The post “Een Volledige Blindheid is zelfs als wij Kijkvermogen hebben, maar onze Visie is Volledig Verloren” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Een Volledige Blindheid is zelfs als wij Kijkvermogen hebben, maar onze Visie is Volledig Verloren.

Een Volledige Blindheid is zelfs als wij Kijkvermogen hebben, maar onze Visie is Volledig Verloren

 

Als wij geen interesses, hobby’s of ideeën hebben in het leven dan is een bestaan op deze aarde ook bijna zinloos en zal het weinig vreugde aan ons geven.
Dan kunnen we rond ons heen kijken en eigenlijk niet beseffen waarvoor er zoveel gebeurd wat wij niet begrijpen en er ook niks mee kunnen doen.
Dit is een negatieve fase in ons leven die snel omgedraaid moet worden met positieve energie voor een denkvermogen met nieuwe ingevingen en inzichten voor een betere toekomst.
Als er geen visie is voor de toekomst, is hetzelfde als dat we totaal verloren hebben ons gezichtsvermogen zonder een toekomstgericht denken.
We moeten met andere ogen noodzakelijk kijken naar dingen die ons nieuwe impressies geven en ons op invloedrijke ideeën en gedachten kunnen brengen.
Zodat ons leven een meerwaarde krijgt door de interessante zesde zintuig die wij verzamelen met ons kijkbereik en daar iets meedoen door het om te zetten met bruikbare ideeën in gedachten.
Dromen over de toekomst met de beelden die wij opvangen terwijl we onze ogen open hebben en fantaseren over wat we zien en dat nuttig proberen te maken voor onze eigen toekomst.
Onze impressie opwekken door inspiratie van wat we opvangen in ons oogvizier en daar in een gedachteflits goed over nadenken of er meerdere mogelijkheden mee zijn.
Wij moeten toch een goede nadenkender zijn over onze toekomst en die moeten we voor het grootste gedeelte zelf creëeren dus nieuwe intuïtie en vervoering geeft mogelijke ontdekkingen.
Enthousiasme in iets wat we doen of zien kan die hedendaagse vondst voor ons betekenen waar onze toekomst afhankelijk van kan zijn, iets wat anderen nog niet weten of hebben is een toekomstmogelijkheid.
Laat onze  toekomstvisie niet volledig verloren gaan door compleet blind te zijn en dan vaarwel te zeggen naar onze toekomst, terwijl wij het kijkvermogen hebben om onze bestaanskansen te vergroten als we met het juiste vizier toezien.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-volledige-blindheid-is-zelfs-als-wij-kijkvermogen-hebben-maar-onze-visie-is-volledig-verloren.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s