Een Charmante Glimlach is de Beste Reactie die we kunnen Verwezenlijken om de Nieuwe Jaars Resolutie te Verwelkomen

The post “Een Charmante Glimlach is de Beste Reactie die we kunnen Verwezenlijken om de Nieuwe Jaars Resolutie te Verwelkomen” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Een Charmante Glimlach is de Beste Reactie die we kunnen Verwezenlijken om de Nieuwe Jaars Resolutie te Verwelkomen.

Een Charmante Glimlach is de Beste Reactie die we kunnen Verwezenlijken om de Nieuwe Jaars Resolutie te Verwelkomen

 

Het jaar is weer voorbij waarin wij goede en slechte periodes hebben meegemaakt met blijdschap en verdriet, hoop en uitkomsten, ups en downs.
Positief moeten we blijven denken ieder jaar weer, als we eerlijk zijn en blijven streven in het leven zullen onze goede tijden er altijd zijn of komen vergeet dat nooit.
Die determinatie zal altijd gelden, wij zullen uiteindelijk krijgen in het leven of ons volgende bestaan wat wij verdienen daar hoeven we niet aan te twijfelen.
Ieder jaar hebben we weer nieuwe hopen en wensen, maar we weten nooit wat dit nieuwe jaar ons weer gaat schenken het is altijd maar afwachten wat onze beloning zal zijn.
Vandaag kunnen we de balans opmaken van het afgelopen jaar en het extra vieren met meer blijdschap en trots op deze dag of is het hopen dat het volgend jaar beter zal zijn.
Wij kunnen niet meer dan ons best doen en onszelf en anderen een helpende hand bieden om samen verenigt het nieuwe jaar te verbeteren en mogelijkheden uit te breiden.
Hopende dat onze kansen vergroot worden en we de kwaliteiten die we bezitten kunnen voortzetten met een goede gezondheid en welgezindheid met elkaar.
Het leven kan heel betrekkelijk zijn en kan ook zijn uiterste aan ons tonen, maar met optimisme, welwillendheid en onbuigzame geestkracht kunnen wij bergen verzetten.
Eenheid is kracht dus ben altijd sociaal en vriendelijk voor anderen ook in het volgende jaar zijn we allemaal gelijk en hebben wij elkaar nodig voor de beste en aangename resultaten in een goedhartige relatiesfeer.
Dan zal onze charmante glimlach de beste reactie zijn als de klok twaalf uur slaat om de nieuwjaars resolutie in ontvangst te nemen met een welgemeende en bevestigend karakter.
Wij wensen U een fortuinlijk en voorspoedig nieuwjaar met een positieve uitstraling en een innerlijke schoonheid, toegewenst door Easy Branches Team.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-charmante-glimlach-is-de-beste-reactie-die-we-kunnen-verwezenlijken-om-de-nieuwe-jaars-resolutie-te-verwelkomen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s