De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan

The post “De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan.

 

De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan

 

Eerlijkheid en rechtvaardigheid met gelijke rechten is erg belangrijk voor ons, opzoek naar de weg van gewaardeerde waarheid, maar wanneer het wordt misbruikt kunnen we de loyaliteit vergeten.
De juiste relaties hebben in onze omgeving is erg belangrijk om een ontspannen gevoel te hebben waar vertrouwen en respect een must is en overheerst.
Waar iedereen gelijk is en er niet word gekeken welke culturele achtergrond of kwaliteiten ze hebben maar dat er altijd overeenstemmingen worden gezocht voor een ieders bewustzijn.
Zo is het voor iedereen vreugdevol om op deze plaats aanwezig te zijn en daar alles kan tegenkomen wat belangrijk is om een goed gevoel te houden.
Loyaal tegenover elkaar doen en zijn is zo belangrijk in ons leven om onze gevoelszintuigen niet te overbelasten met het meemaken of horen van onaangename dingen.
Het is normaal dat er altijd balans moet zijn onder mekaar om de vreugde en goede band te versterken zonder ons te hoeven opwinden over iets wat niet essentieel of reëel is.
We hoeven ook niet alles op de weegschaal te leggen maar er moet wel evenwicht zijn tussen de relatie die we met elkaar hebben en ook naar waarde ingeschat zal worden met gelijkheid.
Als iedereen zijn rang weet en zich daarna ook gedraagt door de ander te respecteren op een eerlijke en eerbiedwekkende manier kunnen er bijna nooit problemen ontstaan.
Om loyaliteit te verdienen van anderen moet er gehandeld worden met gelijkheid en eerlijkheid mits er andere afspraken of regels zijn die dan gewaardeerd en nagestreefd moeten worden.
Met eerlijkheid, waardering en respect zonder discriminatie zal de loyaliteit voor een ieder bereikbaar zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-gelijkheid-in-het-leven-is-als-eerlijkheid-kan-worden-gewaardeerd-dan-wordt-er-loyaliteit-opgedaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s