Luisteren naar de Innerlijke Stem van Onszelf geeft Ons een Diep Begrip van Eigenwaarde.

The post “Luisteren naar de Innerlijke Stem van Onszelf geeft Ons een Diep Begrip van Eigenwaarde.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Luisteren naar de Innerlijke Stem van Onszelf geeft Ons een Diep Begrip van Eigenwaarde.

Luisteren naar de Innerlijke Stem van Onszelf geeft Ons een Diep Begrip van Eigenwaarde

 

Er is maar één persoon die alles uitvoert wat wij doen op deze aardbol en dat zijn wijzelf, dus geloof en vertrouwen in onszelf is zeer belangrijk met een positieve instelling.
Luisteren naar de raad en gedachten van anderen is iedere keer goed en zal ons ook helpen maar de uiteindelijke beslissing moeten we gewoon zelf nemen.
Alles wat we vanuit onze gevoelens en hart doen zal alleen aan onszelf de verwijten kunnen geven en is dan een les voor de volgende keer.
De raad van anderen opvolgen kan goede of slechte uitkomsten veroorzaken en die krijgen dan ook de verwijten of complimenten.
Het is zeer belangrijk om te weten en alles te begrijpen vanuit onze innerlijke stem, want dan zullen we de innerlijke stabiliteit en focus op wat we wel of niet moeten doen in het leven.
Anderen helpen in deze tijd is moeilijk maar daar zijn we zelf ook mee geholpen door een gedreven daad te verrichten en daar innerlijk vreugdevol door te zijn.
Er is gewoon minder respect in de wereld en dat moeten we gewoon accepteren en soepeler mee omgaan, het gaat ook om onszelf en de eigenwaarde.
Tevredenheid geeft ons de vreugde en geluk volg dan ook wat onze innerlijke gedachten ons ingeeft en reageer daarop met een vreedzame reactie.
Een overweging zal het herhaaldelijk worden daar ontkomen we simpelweg niet aan en dat is ook helemaal geen probleem als de uiteindelijke beslissing vanuit ons hart is genomen.
Iets waar wij volkomen achterstaan kunnen we achteraf wel spijt van hebben maar het is beter om daar niet te veel aandacht meer aan te besteden, want gedane zaken nemen geen keer.
Een diep begrip van eigenwaarde is zeer belangrijk voor een toekomstgericht leven, luisteren naar onze innerlijke stem laat ons die besluiten nemen waar wij volledig achter staan.
Wij moeten allemaal lesgeld betalen in ons leven, betaal dan maar beter door onze eigen verkeerde beslissing.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/luisteren-naar-de-innerlijke-stem-van-onszelf-geeft-ons-een-diep-begrip-van-eigenwaarde.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s