De Perfectie in het Leven is wanneer We in Staat zijn om te Handelen in Vrede ter Overeenstemming met wat Komt uit Onze Mond.

The post “De Perfectie in het Leven is wanneer We in Staat zijn om te Handelen in Vrede ter Overeenstemming met wat Komt uit Onze Mond.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via De Perfectie in het Leven is wanneer We in Staat zijn om te Handelen in Vrede ter Overeenstemming met wat Komt uit Onze Mond..

 

De Perfectie in het Leven is wanneer We in Staat zijn om te Handelen in Vrede ter Overeenstemming met wat Komt uit Onze Mond

 

Emoties en frustraties kunnen ons verdriet en pijn bezorgen waardoor wij prikkelbaar zijn en kunnen reageren als een leeuw die zijn prooi wil verslinden.
Bij zo’n actie verliezen wij alle controle en doen dingen waarvoor niet geleerd is en volledig beheerst word door emoties wat geheel niet bij ons past.
Wij kunnen ons dat gedrag ook niet permitteren om als een draak vuur te spuwen op alles wat ons irriteert, dat doet geen goed aan onze reputatie.
Daarom is het verstandig als wij iets horen of zien wat ons niet bevalt tot tien te tellen voordat wij erop reageren vanuit ons hart.
Spreken en direct reageren is makkelijk, maar het allerbelangrijkste is hoe we erop handelen zoals een correcte manier en respons met vreedzame actie.
Probeer altijd kalm en beheerst te blijven hoe moeilijk het ook is, laat het verstand wat wij bezitten zijn werk doen en kwaad worden door emoties maakt een verliezer van ons.
Iemand die kwaad doet of spreekt gebruikt zijn verstand al verkeerd en om daar emotioneel of abnormaal op in te gaan maakt van ons ook een onverstandige persoon.
En daar willen we toch niet mee geassocieerd worden dat wij hun gewoontes moeten overnemen om gelijk te krijgen, dat hoeft helemaal niet geforceerd te worden.
Neem direct het gesproken woord of acties op in onze hersenen en verwerk ze zo dat we de mening van hun weten en het onthouden.
De ongemanierde houding of sluwheid van hun nemen we over en reageren in alle stilte en rust met een relax antwoord op hun actie.
In ons hart weten we dat hun fout zijn maar hoeven hun dat niet gelijk te laten merken door geforceerd onze emoties te tonen, eerst moeten we de shock goed verwerken.
Ontgoocheld geven we een diplomatiek antwoord en weten in onze gedachten dat wij te doen hebben met een inferieure persoon.
Van daaruit kunnen wij met evenwichtige en doordachte handelingen de conversatie met samenspraak en de acties voortzetten met volledig verstand.
Het is altijd beter om in vrede te onderhandelen om de woorden te kunnen perfectioneren wat eruit onze mond gesproken word ter overeenstemming van te reageren met emoties.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-perfectie-in-het-leven-is-wanneer-we-in-staat-zijn-om-te-handelen-in-vrede-ter-overeenstemming-met-wat-komt-uit-onze-mond.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s