Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek

The post “Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek.

 

Er Zal altijd een Manier voor Ons zijn om Onze Reis Voort te Zetten, Zelfs als we Vast te Zitten in de Dode Hoek

 

Protesten en blokkades worden er uitgevoerd als personen het ergens niet mee eens zijn en daar komt ten alle tijde een einde aan op welke manier dan ook.
Hoe moeilijk het ook is en verbijsterd sommigen begaafde wezens ook zijn telkens maar weer word het beëindigd op een goede of slechte manier.
Op een gegeven punt is er één partij die de dingen zo moet aanvaarden zoals het op dat tijdstip uitpakt en moet daaraan toegeven met vreugde en blijdschap of haat en verdriet.
Voor sommigen is dat de goede schikking en voor anderen een ramp maar dat is het leven en we moeten dat accepteren, want het gaat nu eenmaal niet voortdurend zoals wij het willen.
Machteloosheid is het op dat ogenblik en daar moeten we mee om leren gaan om ons niet voor gek te moeten laten verklaren doordat we geen controle over onze emoties meer hadden.
Laat het nooit zover komen en denk goed na want “we Creëeren de wegen bij onszelf “, dus er zal nooit een doodlopende weg of afslag ons op onze levensweg kunnen blokkeren, omdat “alle wegen ons naar Rome kunnen leiden”
De acceptatie van onvermogen kan onze innerlijke vrede laten terug keren en zal onszelf de richting van het levenspad laten veranderen door verstandig erover na te denken en wijze gedachten op te volgen.
Zelfs als we vastzitten in een dode hoek zullen we onze reis altijd kunnen voortzetten als we de manier begrijpen om verstand en wijsheid de beslissing te laten nemen

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

 

http://gedichten.easybranches.com/er-zal-altijd-een-manier-voor-ons-zijn-om-onze-reis-voort-te-zetten-zelfs-als-we-vast-te-zitten-in-de-dode-hoek.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s