Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken.

The post “Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken..

Iedereen is Uniek en Onvergelijkbaar, dus We worden Aangemoedigd geen Onnodige Vergelijking te Maken

Bepaalde personen willen altijd graag iemand vergelijken met anderen in de kwade zin terwijl sommigen juist willen veranderen om op hun idool te lijken.
Maar dat alles is onmogelijk, want iedere sterveling is onvergelijkbaar en uitzonderlijk, heeft zijn eigen karakter in goede en slechte dagen en is dan ongeëvenaard.
We zijn allemaal verschillend qua persoonlijkheid en perspectief of de manier waarop we ons gedragen en levenswijze indelen.
Rijk of arm, met een goede of slechte denkwijze, iedereen is volledig excentriek en uniek, dus het is niet verstandig om een verificatie met anderen te maken.
Er zullen altijd verschillen zijn en bepaalde dingen kunnen overeenkomend zijn maar dat is een topje van de ijsberg en is geen bewijs of het kan niet absoluut beoordelend zijn.
Iets wat met lopendebandwerk word gemaak dat is vergelijkbaar maar wij mensen zijn allemaal afwijkend van elkaar met verschillende of tegenstrijdige meningen en gedachten.
Dat maakt een ieder van ons zo uniek en speciaal met een onovertroffen buitengewoon karakter waar de uitverkoren persoon voor bezwijkt en we ons leven en liefde meegaan delen.
Weergaloos verliefd kunnen we zelf ook op iemand worden waarvan wij denken dat die anders is als een optionele persoon en er daardoor ons hart aan willen geven.
Samen verder en alle avonturen van het leven delen in een unieke atmosfeer waar anderen zich niet mee kunnen vergelijken, omdat onze harten zijn samen gesmolten met sensationele gepassioneerdheid voor elkaar en daardoor een vergelijking onmogelijk geacht word.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-is-uniek-en-onvergelijkbaar-dus-we-worden-aangemoedigd-geen-onnodige-vergelijking-te-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s