Wraak is wat we Moeten Vermijden, omdat het Alleen maar Duisternis zal Geven aan Ons Leven

The post “Wraak is wat we Moeten Vermijden, omdat het Alleen maar Duisternis zal Geven aan Ons Leven” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Wraak is wat we Moeten Vermijden, omdat het Alleen maar Duisternis zal Geven aan Ons Leven.

Wraak is wat we Moeten Vermijden, omdat het Alleen maar Duisternis zal Geven aan Ons Leven

Het is moeilijk om beheerst te blijven als we op onze ziel worden getrapt door een andere persoon maar waarom moeten we onszelf meer pijn laten doen.
Als we deze persoon weer toegang geven tot ons hart of vertrouwen zal het zeker weer gebeuren en om wraak te nemen ontnemen we onszelf de vrede met onze geest.
Dan moeten we een plan verzinnen en maken om ons leed te verzachten, maar dat gaat niet lukken, omdat we dan constant bezig zijn in onze gedachten met deze persoon.
Dat zal nog meer pijn en frustratie geven waardoor we geen rust meer hebben en dus nog meer moeten lijden door dezelfde persoon.
En dat gaat misschien zelfs zover gaan dat we het niet meer kunnen verwerken en op slechte gedachten komen die te ver gaan met een fatale afloop.
Zo dom kunnen we toch niet zijn dat wij onszelf gaan verlagen door de invloed van een dergelijke persoon die geen zelfrespect heeft en ons heeft gebruik voor zijn eigen voordeel.
Het beste is om te leren van deze ervaring en deze persoon te verbannen uit ons leven en verder te gaan met ons vreedzame en georganiseerde leven zonder wrok gevoelens.
We hebben zelf de mogelijkheid gegeven door ons vertrouwen te schenken aan de verkeerde individu en die heeft daar misbruik van kunnen maken is een fout van onszelf.
Wraakgevoelens geven alleen maar meer problemen en zal ons uit het levensritme kunnen brengen waar we nu tevreden mee zijn, dat zou een ongemakkelijk avontuur worden.
Laat ons leven geen duistere kanten krijgen door de fouten die we maken uit vertrouwen en daardoor in een situatie terecht komen die wraak en pijn combineert als een vergelding.
Vermijd iedere aanleiding die verwijst naar wraak, want dat gaat ons geen gelukkige oplossing geven maar alleen een bestaan in de duisternis.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/wraak-is-wat-we-moeten-vermijden-omdat-het-alleen-maar-duisternis-zal-geven-aan-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s