Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken.

The post “Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken..

Zonder Passie kunnen We onze Ziel Makkelijk Verliezen en de Dingen zullen Niet Werken

Als we iets moeten nastreven waar wij totaal geen interesse over beschikken dan word het een hele opgave voor ons om dat op te volgen en succesvol te zijn.
Onze gedachten zullen er helemaal niet voldoende bijzijn om voltallig te presteren en de volledige belangstelling te tonen waardoor het ons nooit gelukkig zal maken.
Terwijl als iets onze aandacht trekt we daar volledige overgave aan kunnen geven en het medeleven wek en gedrevenheid met een hartstochtelijkheidsgevoel door de enthousiasme.
Enthousiasme geeft ons het doel van het leven, dus wat we ook doen, doe het dan door het te geven met 100% procent inzet vanuit ons hart.
Wanneer ons bloed er met passie voor stroomt, is er niets dat ons gemakkelijk kan stoppen voor het verkrijgen van wat we willen vanuit ons innerlijke gevoel.
Zielsverrukking en inspiratie geeft ons een krachtsinspanning door gepassioneerdheid en reikt daarmee de gedrevenheid aan om iets te verwezenlijken.
Geestdrift geeft ons de opwinding en genegenheid om een gelukkig en tevreden gevoel te veroorzaken waardoor welslagen in de welvaart eerder te behalen is.
Dingen zullen nooit werken als we onze ziel verliezen doordat er geen passie is en wij geen drift hebben om prestaties te vervullen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/zonder-passie-kunnen-we-onze-ziel-makkelijk-verliezen-en-de-dingen-zullen-niet-werken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s