Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken.

The post “Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken..

Het Leven is een Puzzel, alle Stukjes Moeten op zijn Plaats vallen om het Geheel Compleet te Maken

Ons leven bestaat uit zoveel verschillende faciliteiten dat het niet gemakkelijk is om 100% gelukkig te zijn, want er is altijd wel iets om ons zorgen over te maken.
En dat moeten we kunnen accepteren en er tevreden mee zijn om ons honderd procent gelukkig te voelen met een gemeende glimlach.
We kunnen een perfectionist zijn in het leven maar niemand is perfect en dingen gaan nu eenmaal verkeerd en daar moeten we mee leren leven en kunnen aanvaarden.
In ons levenspad is het niet gemakkelijk om alle puzzel stukjes te vinden om het ultieme geluk en blijdschap te ontmoeten er zullen meestal stukken komen en verdwijnen.
Maar de levenspuzzel geheel compleet is excentriek en dat is dan meestal voor velen ook niet levenslang , we moeten ook niet teveel eisend zijn en proberen realistisch te denken.
Tevreden zijn met wat we alreeds hebben is erg goed en dat dan proberen uit te breiden is een aangenaam gevoel en kan onze waardering beïnvloeden en genoegdoening volbrengen.
Diegenen die een levenspuzzel compleet hebben weten te maken zijn een lot met een hoofdprijs uit de loterij en mogen zich de uitverkoren noemen.
Dan zijn alle stukjes op de juiste plaats gevallen en is hun leven absoluut compleet en volslagen van blijdschap en geluk.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-leven-is-een-puzzel-alle-stukjes-moeten-op-zijn-plaats-vallen-om-het-geheel-compleet-te-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s