Creativiteit is Oneindig.

The post “Creativiteit is Oneindig.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Creativiteit is Oneindig..

Creativiteit is Oneindig

Er zijn individuen op deze wereldbol die af en toe hun eigen vervelen en niet weten wat te doen, maar een creatieve eenling zal daar altijd een alternatief voor hebben.
Creatieve personages zullen altijd een uitwijkmogelijkheid hebben voor een keuze uit verschillende nieuwe planningen.
Hun ideeën zullen nooit uitgewerkt zijn en denken verder in de toekomst daardoor hebben ze de kans om dit te gebruiken en altijd iets te vinden wat hun opwind om te gaan doen.
Als we de mogelijkheid hebben, maar onze creatieve geest niet willen gebruiken dan zal er niets veranderen in ons leven.
Stilstaan op één plaats of ons fixeren alleen maar op één object beperkt ons in mogelijkheden terwijl als we ons verplaatsen en de dingen uitbreiden het ons meerdere kansen bied.
En we onze fantasieën vruchtbaar kunnen besteden op de nieuwe lokatie met vindingrijke ideeën en verassende kunstzinnige resultaten.
Dit geeft ons nieuwe perspectieven en vooruitzichten om iets nieuws te kunnen ontdekken in een andere omgeving waar nieuwe impressies zijn en toekomstmogelijkheden.
We hoeven alleen maar onze gedachten en creativiteit te laten samen werken aan een volledige missie die ons ervan weerhoud dat onze hersens geen signalen meer geven.
Signalen die ons een impuls geven om dat te doen wat goed is en we niet teleurgesteld moeten gaan denken dat we geen illusie of gewaarwording meer hebben om iets te ondernemen.
De interpretatie en creativiteit van ons moet zo vindingrijk zijn dat er geen mogelijkheid bestaat om geen inbeelding meer te kunnen maken en niets te doen.
Creativiteit is oneindig en kan ons denkbeelden geven met een Imaginatie van iets of dingen die er niet zijn maar we toch voor elkaar krijgen door onze motivatie.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/creativiteit-is-oneindig.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s