De Grootste Voldoening Die Ons kan Geven is Niet het Ontdekken van een Nieuw Continent, Maar om iets Nieuws te Ontwikkelen Vanuit Onze Visie.

The post “De Grootste Voldoening Die Ons kan Geven is Niet het Ontdekken van een Nieuw Continent, Maar om iets Nieuws te Ontwikkelen Vanuit Onze Visie.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via De Grootste Voldoening Die Ons kan Geven is Niet het Ontdekken van een Nieuw Continent, Maar om iets Nieuws te Ontwikkelen Vanuit Onze Visie..

De Grootste Voldoening Die Ons kan Geven is Niet het Ontdekken van een Nieuw Continent, Maar om iets Nieuws te Ontwikkelen Vanuit Onze Visie

Onze gedachten is de grote aandrijfveer over hoe we ons voelen en waar de concentratie naar uit gaat.
We willen allemaal graag vooruitgaan om een aangenaam leven te hebben, zodat we ons dat kunnen veroorloven waar onze gedachten naar verlangen.
Vaak zijn we afhankelijk van anderen, doordat we zelf geen mogelijkheden of capaciteiten hebben om zelfstandig voor onze dagelijkse onkosten te kunnen voorzien.
Maar onze wens is natuurlijk om daar zelf voor te kunnen zorgen en de eigen voorzieningen daarvan te bekostigen.
Want iedereen heeft een visie die alleen nog maar uitgewerkt dient te worden tot deze bereikbare resultaten en dat is het moeilijke part in het leven.
Sommigen kunnen daar direct gebruik van maken door hun possibilities anderen hebben meer tijd nodig en moeten het stap voor stap doen.
Het ontdekken van enkele nieuwe dingen is ons leven is goed, het proces voor het te vinden zal de moeite waard zijn voor ons.
Onze visie kan zich tot iets groots ontwikkelen, als we ons kunnen concentreren op met wat we aan het doen zijn en daar standvastig aan vasthouden en niet van afwijken.
Alles is altijd een kwestie van tijd en het niet opgeven van onze visie, wie dat kan zal zich bijna alles kunnen veroorloven van wat in zijn gedachten voorkomt en volbrengen.
Door te weinig zelfvertrouwen en geloof in onszelf haken velen vroegtijdig af, door onvoldoende mogelijkheden op dat moment maar bij volharding heeft iedereen een kans.
Iets nieuws ontwikkelen vanuit vanuit onze eigen visie zal ons zo’n grote voldoening geven en impact op het leven dat het ontdekken van een nieuw continent maar een bijzaak zal zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-grootste-voldoening-die-ons-kan-geven-is-niet-het-ontdekken-van-een-nieuw-continent-maar-om-iets-nieuws-te-ontwikkelen-vanuit-onze-visie.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s