We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden.

The post “We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden..

We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden

Als we gaan terug kijken op ons leven en er goed over nadenken, ontdekken we dat er veel van geleerd hebben en dat vele dingen ons een ander inzicht op het leven hebben gegeven.
De gebeurtenissen waren niet altijd verbeteringen maar hebben ons wel op weg geholpen naar verbeterende veranderingen, die als het niet voorgevallen was nooit ontdekt hadden.
Het was niet vaak alleen maar pret en plezier maar ook verdriet en pijn die ons er van alert heeft gemaakt dat het bestaan op aarde eigenlijk een strijd is tegen onszelf.
Iedere keer worden wij geconfronteerd met acties en gebeurtenissen waar wij het soms niet geheel mee eens zijn, maar geen keuze hebben en het toch tegen onze wil in moeten accepteren om geen al te negatieve gedachten op te wekken.
Positiviteit is de beste verdediging tegen dit soort ontwikkelingen en geeft ons de kracht om er snel overheen te komen en er afscheid van te nemen zonder wrok.
Met positieve gedachten kunnen we alles sneller verwerken en kunnen verder om aan iets nieuws te denken dat een comfortabele impact heeft.
Te lang nadenken over dingen die al gebeurd zijn en we niet meer kunnen veranderen is als willen instappen in een trein die al gepasseerd is, en totaal energie verspillend zijn.
Emoties en liefde hebben we vaak niet onder controle en kan bij overdadig denken ons in een geheel andere wereld brengen die volledig is voorzien van veel verdriet pijn en agressie.
Dus we moeten blijven vooruit denken en emoties onder controle zien te houden, want die kunnen ons onbewust en niet moedwillig de verkeerde beslissingen laten nemen.
Niets gaat lukken als we blijven twijfelen aan onze eigen, dus zelf geloof is erg belangrijk, het helpt ons elke situatie waarmee we geconfronteerd worden te overwinnen.
Accepteer iedere gebeurtenis in ons leven met een positieve reactie laat het negatieve geen invloed krijgen op de houding en gedrag die voor moeilijkheden kan zorgen.
Realiseer dat alles met een reden gebeurd en twijfel nooit aan onszelf maar ben zelfverzekerd en sociaal tegenover de medemens en dieren op aarde.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/we-hoeven-niet-te-twijfelen-aan-onszelf-want-alles-gebeurt-met-een-​reden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s