Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken.

The post “Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken..

Ons Leven is Waardevol Indien de Aanwezigheid van Ons Groot Verschil voor Onszelf of Iemand anders kan Maken

Om ergens aanwezig te zijn is soms niet zo moeilijk maar om het ook een waardevolle betekenis te laten hebben zodat wijzelf of anderen er beter van worden is een andere zaak.
Ons karakter kan daar grote invloed op uitoefenen, als we bereid zijn om anderen te helpen of te verzorgen bij problemen en een gezellige sfeer kunnen opwekken met veel gelach.
Zal dit een aanvulling zijn door onze aanwezigheid en kan dit vreugdevolle momenten geven aan anderen waardoor onze aanwezigheid op prijs word gesteld.
We zullen gerespecteerd worden door onze bezorgdheid om anderen en het geeft hen een goed gevoel waardoor er tevredenheid ontstaat en er sneller gelachen zal worden.
Onze existentie op een bepaalde plaats waar wij iemand kunnen ontmoeten die wij graag zien of van houden geeft voor ons de voorkeur om daar present te zijn met een glimlach.
Een goed gevoel geeft het ons en wij hopen dat ook voor die anderen bij het zien van ons, waarbij we er tezamen een gezellige ontmoeting van kunnen maken met een vreugdevolle spenderende tijd.
Het is zo’n waardevol gevoel als wij ergens worden uitgenodigd, omdat de mensen ons respecteren om de persoon wie wij zijn en bij iedere nieuwe ontmoeting er blijdschap ontstaat vanuit het hart door ons karakter en dat het verschil maakt.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ons-leven-is-waardevol-indien-de-aanwezigheid-van-ons-groot-verschil-voor-onszelf-of-iemand-anders-kan-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s