Laat Angst Ons er Niet van Weerhouden om een Nieuwe Uitdaging aan te Gaan.

The post “Laat Angst Ons er Niet van Weerhouden om een Nieuwe Uitdaging aan te Gaan.” appear on “Nederlands” by Jan Jansen

via Laat Angst Ons er Niet van Weerhouden om een Nieuwe Uitdaging aan te Gaan..

Laat Angst Ons er Niet van Weerhouden om een Nieuwe Uitdaging aan te Gaan

 

Er zijn momenten dat we een mogelijkheid krijgen en dat het zo geprovoceerd lijkt dat we een terughoudende houding aannemen en onze twijfels hebben.
We beletten zo onszelf om van een voordeel te kunnen profiteren door onze angstgevoelens en verhinderen daardoor een buitenkans mis te lopen.
Maar het is alleen maar een opwinding door de begeerte en kans naar profijt wat geeft de bezorgdheid, omdat het bijna onmogelijk is om waar te zijn zodat het ons ervan weerhoud om erop in te gaan en het door te zetten als geslaagd.
Is dit wel verstandig om zo argwanend te zijn met angstgevoelens en ons zo buitensluiten om een gewin te hebben door een goede zaak te doen.
Of moeten we dingen aanvaarden en ons niet laten verhinderen door ongerustheid en meer vertrouwen in onszelf hebben dat we een goed inzicht hebben op een situatie.
En ons meer bezighouden met eerst alles goed te controleren en of alles wel werkzaam zowel bruikbaar is en alle papieren in orde zijn om onze winst te kunnen grijpen.
En niet zenuwachtig en paniekerig doen als we een buitenkansje hebben en het dan benauwd krijgen van nervositeit en spanning.
Alles wat nieuw is voor ons zal een verrassing zijn bij de uitkomst, omdat niemand van tevoren weet wat er allemaal kan gebeuren het is altijd onvoorspelbaar hoe goed we het ook voorbereiden en organiseren.
Dus aanvaard elke nieuwe uitdaging zonder angst en doe het met een positieve instelling en geen beklemdheid, want alles in het leven gaat met geestvervoering en ongerustheid onbewust.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-angst-ons-er-niet-van-weerhouden-om-een-nieuwe-uitdaging-aan-te-gaan.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s