Het Duurt Jaren voor de Opbouw van Vertrouwen, maar Slechts een Seconde om het te Beschadigen.

The post \”Het Duurt Jaren voor de Opbouw van Vertrouwen, maar Slechts een Seconde om het te Beschadigen.\” appear on \”Nederlands\” by Jan Jansen

via Het Duurt Jaren voor de Opbouw van Vertrouwen, maar Slechts een Seconde om het te Beschadigen..

 

Het Duurt Jaren voor de Opbouw van Vertrouwen, maar Slechts een Seconde om het te Beschadigen

 

In de hedendaagse dag zullen personen ons niet meer zo snel vertrouwen op onze blauwe ogen.
Er komt nu heel wat meer bij kijken voordat er vertrouwen is door de slechte publicatie in de media van geplaatste ervaringen van benadeelde zakenmensen.
Die aantoont dat steeds meer mensen kiezen voor een niet legitieme manier en het zodoende moeilijker is geworden om op een eenvoudige en gemakkelijke manier zaken te doen.
Dat geeft bij iedere zakelijke overeenkomst meer werk en voorzichtigheid met ingewikkelde contracten die meestal door een Advokaat moeten worden opgesteld dat is dus ook een nadeel doordat het winstpercentage lager uitvalt.
Ook kan er wantrouwen worden opgewekt doordat er vaak termen in contracten worden gebruikt die ons kunnen overmeesteren en niet direct te begrijpen zijn dan verwarring geven waardoor die gecontroleerd moeten worden door een bevoegd iemand.
Waardoor er meer tijd verloren gaat en hogere investeringen en dit alles om ons te beschermen tegen malafide zakenmensen die een andere gedachten en manier hebben om zaken te doen.
Pas naar velen keren zaken te doen of overeenkomsten te sluiten met dezelfde  personen of hun vrienden en alle afspraken met de beloofde resultaten na te komen kan er een vertrouwensrelatie ontstaan met wederzijds respect.
En om die in stand te houden moeten we zelf constant alles controleren of we de gemaakte afspraken en resultaten nakomen, omdat we niet altijd alleen werken of bezig zijn met iets maar wel verantwoordelijk zijn voor het goede eind resultaat en dan zo geen vertrouwen in ons laten verliezen.
Dat is de enige manier om onze goede vertrouwde reputatie niet te laten beschadigen door een onvoorziene fout in secondes.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.comhet-duurt-jaren-voor-de-opbouw-van-vertrouwen-maar-slechts-een-seconde-om-het-te-beschadigen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht   #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s